Direct digitaal regelen

Rechtstreeks bij de gemeente Noordwijk

Als u op de link naar een digitaal formulier klikt, opent het formulier binnen uw webbrowser (bijvoorbeeld Microsoft Internet Explorer, Firefox of Google Chrome). U kunt vervolgens het formulier invullen. Als het formulier volledig is ingevuld, krijgt u een overzicht van de door u gegeven antwoorden. Als u akkoord bent, kunt u dit aanvinken en het formulier daarna verzenden naar de gemeente Noordwijk.

Burgerzaken
 

Direct een afspraak maken


Algemeen

Burgerlijke stand

Basisregistratie personen

Verhuizen en emigratie

Subsidie

Vanwege de fusie met de gemeente Noordwijkerhout is digitaal aanvragen van subsidie helaas tijdelijk niet mogelijk. Excuses voor het ongemak. Wilt u een subsidie aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via +31 (0)71 36 60 000 of per e-mail via gemeente@noordwijk.nl

Vergunningen

Vanwege de fusie met de gemeente Noordwijkerhout is digitaal aanvragen van vergunningen helaas tijdelijk niet mogelijk. Excuses voor het ongemak. Wilt u een vergunning aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via +31 (0)71 36 60 000 of per e-mail via gemeente@noordwijk.nl

Verkeer

Afvalwijzer, afvalkalender

Belastingen Bollenstreek

De gemeenten Lisse, Noordwijk en Teylingen werken samen op het gebied van gemeentelijke belastingen en de Wet waardering onroerende zaken, onder de naam Belastingen Bollenstreek.

ISD Bollenstreek

De ISD Bollenstreek is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. De ISD Bollenstreek voert voor alle inwoners van deze gemeenten de taken uit op het gebied van de sociale zekerheid en de Wmo. Via het digitale loket van de ISD Bollenstreek kunt u digitaal de volgende zaken regelen:

Omgevingsdienst West-Holland (ODWH)

De ODWH behandelt milieuklachten uit de hele regio Holland Rijnland. Inwoners en bedrijven uit de gemeente Noordwijk kunnen ook bij de ODWH terecht met klachten over bouwen en verbouwen.

Omgevingsloket online

Bij het Omgevingsloket online kunt u een aanvraag indienen voor een omgevingsvergunning, watervergunning en/of melding.

Parkeerservice Noordwijk (P1)

Het parkeerbeheer is door de gemeente Noordwijk uitbesteed aan P1. Voor vragen of inlichtingen kunt u terecht bij Parkeerservice Noordwijk. U kunt online uw parkeerzaken regelen via het digitale parkeerloket van de gemeente Noordwijk, zoals: