Huisnummer aanvragen of veranderen

De gemeente geeft elk gebouw een nummer, dat staat in de Wet Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG).

Wilt u een nieuw pand bouwen of een pand opsplitsen? Dan heeft u daar een omgevingsvergunning en een nieuw huisnummer voor nodig. Ook als u 2 woon- of bedrijfsruimten met elk een eigen huisnummer samenvoegt, heeft u een nieuw huisnummer nodig.

Gemeente Noordwijk heeft de taken op het gebied van bouwzaken overgedragen aan de ODWH. Voor informatie kunt u kijken op de website van de ODWH of tussen 9:00-14:00 uur met het Bouwloket van de ODWH bellen via het telefoonnummer (071) 40 83 200.

U kunt op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8:30-12:30 uur op afspraak terecht bij het Bouwloket in het gemeentehuis van Noordwijk te Voorstraat 42. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen via het telefoonnummer (071) 40 83 200 of mailen naar infobouwen@odwh.nl 

Als u een omgevingsvergunning nodig heeft, hoeft u het huisnummer niet apart aan te vragen, dit wordt dan meegenomen in de vergunningaanvraag. Heeft u een huisnummer nodig, maar is een vergunning voor de werkzaamheden niet nodig? Dan kunt u de Omgevingsdienst West-Holland (ODWH) verzoeken om een nieuw huisnummer toe te kennen.

Omgevingsdienst West-Holland

Adresgegevens

Schipholweg 128

2316 XD Leiden

https://www.odwh.nl/

Uitgelicht