Afvalinzameling, hout

Hout is zeer goed te recyclen en wordt daarom bij de milieustraat te Katwijk en de milieustraat te Noordwijkerhout ingezameld. Het meeste particuliere houtafval ontstaat bij kleinschalige, niet bedrijfsmatige, woningaanpassingen (geen bouw- en sloopafval) of sloopwerkzaamheden.

Woonplaats Noordwijk

Houtafval, ook geïmpregneerd hout, kunt u naar de milieustraat te Katwijk brengen. Tuinbielzen en ander geïmpregneerd houtafval worden gescheiden verzameld van het overige hout. Het hout van deze bielzen is niet geschikt voor hergebruik omdat het met giftige stoffen is behandeld. Neem voor toegang tot de milieustraat uw milieupas mee.

Mocht u als inwoner van de woonplaats Noordwijk het hout niet kunnen brengen, dan kunt u ook contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC). Hout kan op dinsdag met het grofvuil gratis worden opgehaald. U dient zich hiervoor tijdig aan te melden bij het KCC, uiterlijk de werkdag vòòr de ophaaldag.

Woonplaatsen Noordwijkerhout en De Zilk

Houtafval kunt u naar de milieustraat te Noordwijkerhout brengen. Zij nemen geen bielzen aan. Neem voor toegang tot de milieustraat uw legitimatiebewijs mee.

Er zijn geen kosten verbonden aan het wegbrengen van hout bij de milieustraten.

Milieustraat te Katwijk

Adresgegevens

Taanderstraat 1

2222 BG Katwijk

Telefoon: +31 (0)71 36 60 000 Klantcontactcentrum

gemeente@noordwijk.nl

Gemeente Noordwijk

Adresgegevens

Voorstraat 42

2201 HW Noordwijk

Telefoon: +31 (0)71 36 60 000 Klantcontactcentrum

gemeente@noordwijk.nl

Milieustraat te Noordwijkerhout

Adresgegevens

Walserij 11

2211 SJ Noordwijkerhout

Telefoon: +31 (0)297 38 17 17

pi@meerlanden.nl

https://www.meerlanden.nl/mijn-gemeente/milieustraat?sg=noordwijkerhout

Uitgelicht